CEZAYİR VİZESİ

CEZAYİR
Cezayir Ticari vize bilgisi
 
. Pasaport
. 2 adet form 
. 2 adet arka fon beyaz fotoğraf
.Eski pasaportlar yoksa protokol yazısı istenmektedir.
. Antetli kâğıda kaşeli imzalı vize talep dilekçesi 
. Cezayir den gelen davetiye (Antetli kâğıda kaşeli imzalı olmalıdır)
.Davetiye gönderen firmanın ticaret kayıt belgesi
.Çalışanlar için İş sözleşmesi ıslak imza kaşeli orijinali
.İmza sirküleri
.Ticaret sicil gazetesi
. Firma vergi levhası(güncel )
. Ticaret odasından alınmış Faaliyet belgesi 
.Kimlik fotokopisi
***Çok girişli en fazla 3 aylık ya da 1 ay tek girişli başvuru yapmak mümkün fiyat farkı mevcuttur.
 
 
CEZAYİR TURİSTİK
 
. Pasaport
. Protokol Yazısı (eski pasaportu yoksa ve ilk pasaportu ise alınacak.)
. 2 adet form 
. 2 adet arka fon beyaz fotoğraf
. Antetli kâğıda kaşeli imzalı vize talep dilekçesi 
. SSK işe giriş – Maaş bordrosu (son 3 aylık kaşeli imzalı )
. Firma vergi levhası(güncel )- faaliyet belgesi (son 6 aylık - imza sirküleri- ticaret sicil )
.Çok girişli en fazla 3 aylık yada 1 ay tek girişli başvuru yapmak mümkün fiyat farkı mevcuttur.
.İkametgâh 
.Sabıka kaydı
.Otel
.Uçak
 

Vize Başvurusu

Tüm vize işlemlerinizi profesyonel ve güçlü ekibimiz ile yürütmeye hazırız.

Detaylı bilgi için lütfen lütfen bizi arayın!

0232 484 04 90

0505 081 80 78