YUNANİSTAN VİZESİ

Yunanistan vizesi için seyahatten 45 gün önce işlemlere başlayabilirsiniz. Yunanistan Konsolosluğu randevu sistemi ile çalışmakatdır. 

Parmak izi verilmediyse 25.09.2014 ten itibaren Avrupa Schengen ülkelerinde  parmak izi uygulamasına geçildiğinden dolayı randevu (Vis) günü şahsen gelip Parmak izi verilmesi gerekmektedir.

Parmak iziniz var ise vekaleten işleme sizin adınıza biz giriyoruz ve işlem takibinizi bizler yapmaktayız.

 

TİCARİ İŞVEREN

Pasaport, 2 adet Fotoğraf (3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

Davetiye

Otel ve uçak Rezervasyonu veya Feribot bileti

Seyahat detaylarınızı belirten dilekçe (Kaşe ve imzalı)

Vergi levhası / Ticaret Odası Faaliyet Belgesi(6Ay)  / Ticaret Sicil gazetesi  /  İmza sirküleri

E devletten alınmış SGK /Bağ kur Barkotlu dökümü

E devletten alınmış aile vukuatlı ve ikametgâh

Bankadan alınmış son 3 aylık ıslak kaşe ve imzalı bakiyeli banka dökümü (Şahıs ve Şirket Banka Dökümü)

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

 

TİCARİ ÇALIŞAN

Şahsi Hazırlanacak:

Pasaport, 2 adet Fotoğraf (3,5X4,5) , Kimlik Fotokopisi

E devletten alınmış SGK/Bağ kur Dökümü Barkotlu

E devletten alınmış aile vukuatlı ve ikametgâh

Bankadan alınmış son 3 aylık ıslak kaşe ve imzalı orijinal bakiyeli banka dökümü

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

Şirketten Alınacaklar:

Davetiye-Otel Rezervasyonu – Uçak Bileti veya Feribot

Antetli kâğıda görevinizi ve seyahat detaylarınızı (tarihlerinizi) belirten dilekçe

Vergi Levhası / Faaliyet Belgesi (6Ay) / Sicil Gazetesi / İmza Sirküleri

İşe giriş Bildirgesi / Son 3 aylık maaş bordosu kaşeli ve imzalı

Şirket son 3 aylık bankadan alınmış bakiyeli banka dökümü ıslak kaşe ve imza

 

 

TURİSTİK İŞVEREN

Pasaport, 2 adet Fotoğraf(3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

Otel ve uçak Rezervasyonu veya Feribot bileti

Seyahat detaylarınızı belirten dilekçe (Kaşe ve imzalı)

Vergi levhası / Ticaret Odası Faaliyet Belgesi(6Ay) / Ticaret Sicil gazetesi / İmza sirküleri

E devletten alınmış SGK /Bağ kur Barkotlu dökümü

E devletten alınmış aile vukuatlı ve ikametgâh

Bankadan alınmış son 3 aylık ıslak kaşe ve imzalı bakiyeli banka dökümü (Şahıs Banka Dökümü)

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

 


 

 

TURİSTİK ÇALIŞAN

Şahsi Hazırlanacak:

Pasaport, 2 adet Fotoğraf(3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

Otel Rezervasyonu – Uçak Bileti veya Feribot

E devletten alınmış SGK/Bağ kur Dökümü Barkotlu

E devletten alınmış aile vukuatlı ve ikametgâh

Bankadan alınmış son 3 aylık ıslak kaşe ve imzalı orijinal bakiyeli banka dökümü

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

Şirketten Alınacaklar:

Şirketten Görev ve İzin Tarihi belirtilmiş dilekçe

Vergi Levhası / Faaliyet Belgesi(6Ay) / Sicil Gazetesi / İmza Sirküleri

İşe giriş Bildirgesi / Son 3 aylık maaş bordosu kaşeli ve imzalı

 

 

 

 

 

TURİSTİK DEVLET MEMURU

 

Şahsi Hazırlanacak:

Pasaport, 2 adet Fotoğraf(3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

Otel Rezervasyonu – Uçak Bileti veya Feribot

E devletten4C Hizmet dökümü barkotlu

Bankadan alınmış son 3 aylık ıslak kaşe ve imzalı orijinal bakiyeli

E devletten alınmış Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve İkametgâh

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

Kurumdan alınacak Belgeler:

Bağlı bulunduğunuz kurumdan görev ve izin dilekçesi (Kaşeli ve imzalı)

Kurum kimlik kartınız önlü arkalı fotokopisi

Son 3 aylık maaş bordosu orijinal kaşeli imzalı

 

 

 

 

 

 

TURİSTİK EMEKLİ

Pasaport, 2 adet Fotoğraf(3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

Otel Rezervasyonu – Uçak Bileti veya Feribot

SGK- Bağ Kur veya E devletten Emekli Yazısı

Emekli maaşınızı aldığınız bankadan son 3 aylık banka dökümü Bakiyeli

Nüfus Müdürlüğünden veya E devletten Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve ikametgâh

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

TURİSTİK ÖĞRENCİ

Pasaport ve 2 adet Fotoğraf(3,5X4,5), Kimlik Fotokopisi

18 yaş altı için Noter tasdikli İzin Belgesi (Muvafakat name)*Arka sayfasında anne ve babanın Kimlik Görüntüsü bulunmalıdır.

Seyahatiniz eğer okul zamanında ise okuldan izin yazısı
Anne veya Baba sponsor evrakları (Çalışan/ Emekli/İşveren evrakları)

Nüfus müdürlüğünden protokol yazısı

E devletten yurda giriş çıkış yazısı

 

 

 

 

 

 

Vize Başvurusu

Tüm vize işlemlerinizi profesyonel ve güçlü ekibimiz ile yürütmeye hazırız.

Detaylı bilgi için lütfen lütfen bizi arayın!

0232 484 04 90 / 0505 081 80 78

0505 081 80 78